روستای کاردیکلا میزبان مدیران استانی
در شب هشتم ماه محرم، هیات عزاداران روستای کاردیکلا میزبان مدیران شهرستانی و استانی و کشوری می باشد.
در شب هشتم ماه محرم، هیات عزاداران روستای کاردیکلا میزبان مدیران شهرستانی و استانی و کشوری می باشد.
جناب آقای مهندس ابوطالب شفقت بعنوان معاون توسعه و برنامه ریزی راهبردی وزارت دفاع منصوب شد.
سردار شفقت پیش از این رئیس موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاع کشور بودند
برای ایشان آرزوی توفیق روز افزون را از درگاه خداوند منان خواستاریم
امشب با حضور تعدادی از جوانان و بزرگان، مسجد روستا که نقاشی آن به اتمام رسیده بود فرش شد.
از برادران اسماعیلی که زحمت نقاشی مسجد را کشیده اند، تشکر می کنیم
در این پست ، تصاویری از این برنامه را قرار دادیم.
شوق و شور محرم ماه عزاداری پسر فاطمه زهرا در میان شیعیان بالا گرفته، روستای کاردیکلا نیز آماده اجرای هرچه با شکوه تر عزاداری میباشد.
با وبسایت کاردیکلا همراه باشید
لبیک یا حسین
دانلود مداحی بهزاد محمدعلی تبار با همکاری خدمات کامپیوتری آسمان
عنوان مداحی : عزیز زهرا یا حسین
با نزدیک شدن به ایام محرم، حال و هوای محرم در روستا به راه افتاد. کار هایی از سوی دهیاری، شورا و هیات امنا در حال اجرا می باشد.
نصب علمک گاز برای حسینیه و مسجد کاردیکلا انجام شده و لوله کشی گاز داخل حسینیه و مسجد انجام شده است.
همچنین نقاشی ساختمان مسجد روستا انجام گردیده است.
ساخت وضوخانه و سرویس بهداشتی هم انجام شده است.
از سوی پایگاه بسیج پرچم ها در روستا نصب گردیده است.
امیدواریم محرم پرباری داشته باشیم.
باز هم افتخاری دیگر برای روستای کاردیکلا
در مراسمی با حضور مسئولین شهرستانی و منطقه ای، محسن جوادی بورا به سمت رئیس جدید آموزش و پرورش بندپی غربی معرفی شد و از تلاش های طیب ملاحسنی قدردانی گردید.
آیین تودیع و معارفه رئیس آموزش و پرورش منطقه بندپی غربی با حضور جمع کثیری از فرهنگیان و مدیران این منطقه در نمازخانه آموزش و پرورش برگزار گردید. در این مراسم، امام جمعه ، بخشدار ، اعضای شورای اسلامی منطقه و سید عیسی میرشفیعی، معاون آموزش ابتدایی و نقی شادمان، مشاورمدیر کل ورئیس اداره ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش مازندران و همت احمدی، مدیر آموزش و پرورش بابل نیز حضور داشتند.
امام جمعه منطقه بندپی غربی در ابتدای جلسه با قدردانی از زحمات طیب ملاحسنی، از انتخاب محسن جوادی بورا به سمت رئیس آموزش و پرورش منطقه ابراز خرسندی کرد و با عنایت به سخنان امام رضا(ع) به مدیران توصیه کرد تا تدبیر، درایت و صبر را در سرلوحه کار خود قرار دهند.
حجت الاسلام نادعلی زاده، امام جمعه تیتکانلو گفت: یاس و ناامیدی دشمنان، مهمترین دستاورد سفر پربرکت رهبر معظم انقلاب به استان خراسان شمالی بود.
حجت الاسلام 'حسین نادعلیزاده' در خطبه های نماز جمعه این هفته با گرامیداشت 19 مهر، سالروز سفر رهبری به استان افزود:
حضور بابصیرت مردم در استقبال پرشکوه از رهبرشان دنیا را در مقابل عظمت و قدرت این ملت متعجب کرد. وی افزود: قدر این عظمت و قدرت مردم سالاری دینی را باید دانست و تا زمانی که این روحیه مقاومت و پشتیبانی از ولایت باشد به فرموده امام راحل (ره) به مملکت آسیبی نمی رسد.
وی گفت: دشمنان به هر وسیله و ترفندی تلاش دارند در مقابل این ملت بایستند و این روحیه را کمرنگ و تضعیف کنند. وی عنصر کارآمدی نظام در عرصه های مختلف را اتکای آن به دین و مکتبی بودن برشمرد و گفت: نظام با تجربه حکومت مبتنی بر ولایت فقیه و حضور و پشتیبانی مردم توانسته در این 36 سال در مقابل توطئه های مختلف دشمنان مقاومت کند. خطیب جمعه به برکات مادی سفر رهبری هم اشاره کرد و گفت: این برکات را مردم در محیط زندگی خود دیده و به عینه مشاهده می کنند.
در این مقطعی که در حال سپری کردن زندگی خود هستیم یکی از دغدغه های اصلی مردممان آب آشامیدنی بوده که متاسفانه در نقاطی از کشور وجود این مایه حیات به مرز بحران رسیده. این پست را قرار میدهم تا حداقل شما دوستانی که میخوانید برای درست مصرف کردن آب و حتی الگو شدن برای فرزندان خود ماثر بوده تا آیندگان بعد از ما مشکلی نداشته باشند.
دعای نوشیدن آب
پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم هنگام نوشیدن آب، این دعا را می خواند :«اَلحمدُ لِلّهِ الَّذِی لَم یَجعَلهُ اُجَاجاً بِذُنُوبِنَا وَ جَعَلَهُ عَذباً فُرَاتاً بِنِعمَتِهِ؛ ستایش از آن خدایی است که آن را به سبب گناهان ما شور قرار نداد، بلکه به سبب نعمتش آن را گوارا و شیرین قرار داد».
پرسش از آب سرد در قیامت
رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم می فرماید: نخستین سؤالی که در قیامت از انسان درباره نعمت]مادی[ می شود این است که به او می گویند: آیا بدن سالم به تو ندادیم و از آب سرد سیرابت نکردیم.
امیرمؤمنان سلام الله علیه در تفسیر آیه«ثُمَّ لَتُسئَلُنَّ یَومَئِذٍ عَنِ النَّعیم» که در قیامت از نعمت سؤال می شود می فرماید: «مقصود از نعمت، آب سرد در روزهای گرم است.»
نکته: البته آب از مصادیق روشن نعمت مادی است و آنچه از امام صادق سلام الله علیه رسیده است که «نحن من النعیم» یعنی ما از نعمتِ مورد سئوال هستیم از مصادیق روشن نعمت معنوی است.
آلوده نکردن آب
برای مسلمان شایسته نیست آب را که مایه حیات انسان و هر موجود زنده ای است، آلوده کند. از پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم در این باره تعبیرهایی گوناگون نقل شده است؛
گاهی از تخلّی در کنار آب گوارا یا رودخانه آب گوارایی که از آن استفاده می شود و گاهی از تخلی کردن در کنار رودخانه جاری و بار دیگر از ادرار کردن در آب جاری و گاهی از انداختن آب دهان در چاهی که از آب آن استفاده می شود نهی کرده است؛ همچنین می فرماید: از آلوده آبی که در جایی جمع شده باشد(مانند آب چاه یا آب پشت سد و ...) بپرهیزید تا مورد لعن قرار نگیرد ، چنان که در موردی دیگر می فرماید: هیچ یک از شما در آب راکد ادرار نکند.
امیر مؤمنان سلام الله علیه نیز می فرماید: آب ساکنانی دارد، با ادرار و غایط (مدفوع) آن ها را نیازارید.
گفتنی است که این کار، هنگام ضرورت، آن هم در غیر آب شرب، استثنا شده است، چنان که امیر مؤمنان سلام الله علیه می فرماید: پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم از ادرار کردن در آب، جز در حال اضطرار و ضرورت نهی فرموده است.
زیان ادرار در آب
امام صادق سلام الله علیه می فرماید: در آب گوارایی که در جایی جمع شده ادرار نکن که هر کس چنین کند و به بلایی گرفتار آید جز خود را سرزنش نکند.
رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم از ادرار کردن در آب راکد نهی کرد و درباره علت آن فرمود: مایه زوال عقل است.
رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم می فرماید: یکی از عوامل فراموشی، ادرار کردن در آب راکد است؛ نیز روایت شده که بول کردن در آب جاری موجب سلس (بی اختیاری) در ادرار و در آب راکد موجب بند آمدن ادرار می شود.
پرهیز از منع آب
رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم می فرماید: مردم را از سه چیز نمی شود محروم کرد که یکی از آنها آب است. نیز می فرماید: روز قیامت خدا به سه کس نظر لطف نکند و پاکشان نگرداند و برایشان کیفر دردناکی است؛ از جمله کسی که در مسیر راه عمومی، آبی دارد ولی آن را از رهگذران مضایقه می کند.
احیای زمین موات
خدای سبحان پیش از آفریدن انسان همه نعمت هایی را که برای زندگی او لازم بود آفرید؛ یعنی زمین و زمینه را برای زندگی بشر فراهم کرد؛ آن گاه انسان را آفرید و او را جانشین خویش در زمین قرار داد و از او خواست همچون مهمان، بر سر سفره نعیم خدا بنشیند و با بهره گیری از آنها به آبادانی زمین بپردازد: «هُوَ أنشَأَََکُم مِنَ الأَرضِ وَ استَعمَرَکُم فِیَها... » و محیط زیست را سامان بخشد ، از این رو گاهی با بیان «وَابتَغُوا مِن فَضلِ اللهِ » و زمانی با عبارت « فَامشُوا فیِ مَنَاکِبَها » ، انسان را به بهره گیری از منابع محیط زیستی فراخوانده و می فرماید : روی زمین راه بروید و روزی بطلبید.امتثال این دستور الهی نیاز به تلاش و همت جدی دارد . این سفره گسترده نعمت الهی در صحرا و دریا و اعماق کوه ها برای بشر آماده شده و انسان باید با سختکوشی خویش از آنها بهره مند شود.
در آموزه های دین به استفاده همیشگی از زمین های حاصلخیز ترغیب شده است ؛ گاهی به کشاورزی و گاهی به درختکاری در آن ، از این رو اگر کسی زمین های خشک و بی حاصلی را که ملک کسی نیست آبیاری و حاصلخیز کند مالک آن می شود ؛ رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم در این باره می فرماید : زمین موات از آن خدا و رسول اوست ، پس هر کس آن را آباد کند از آن اوست .
امیر مؤمنان سلام الله علیه هم می فرماید : هر مؤمنی زمینی را آباد کند از آن اوست .
گفتنی است احیای زمین در عصر حضور معصوم سلام الله علیه باید با اذن او باشد و در عصر غیبت امام سلام الله علیه که فقیه جامع علم ، عاقل و عادل حاکمیت دارد ، اذن او را می طلبد .
منبع: مفاتیح الحیاة، آیت الله جوادی آملی